Diensten

Van onze mooie fietswinkel

Online fietswinkel

ONLINE FIETSENWINKEL LIFESTYLE BIKES

 Bij Lifestyle Bikes zetten we ons in heel Europa in met één simpel idee: koop online tegen betaalbare en gemakkelijke prijzen voor de beste fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en -accessoires. Profiteer van ons brede assortiment, lage prijzen en expertise, waar u ook woont. Dankzij eenvoudige navigatie en slimme zoekfunctie vind je eenvoudig jouw ideale fiets. Onze fietsexperts en professionele klantenservice helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. U kunt vertrouwen op onze ervaring! We volgen de laatste trends, zoals elektrische fietsen, op de voet. Ons team van ervaren professionals en fietsliefhebbers testen de producten ook in eigen huis zodat alleen de beste artikelen in onze online winkel worden aangeboden.

Fietswinkel

Voor alle fietsers

 Terwijl stadsfietsen altijd al het meest gebruikte vervoermiddel in België waren, worden ook mountainbikes en racefietsen steeds populairder. Als een van de grootste online fietsenwinkels van België is Lifestyle Bikes ervoor zowel professionele als recreatieve fietsers. Ons assortiment is breed en veelzijdig en heeft voor elk wat wils – van moderne stadsfietsen, racefietsen tot premium mountainbikes. Wij zijn niet alleen experts op het gebied van fietsen, ook voor de inkoop van fietskleding, accessoires en onderdelen kunt u bij ons terecht. We hebben verschillende merken in verschillende prijsklassen en exclusieve modellen voor mannen en vrouwen. Daarnaast kunt u bij ons ook kinderfietsen en fietsaccessoires kopen.

Meer dan 500

Vooraanstaande fietsmerken

 Tegenwoordig zijn er veel verschillende merken fietsen die verschillende doelen dienen. In onze online winkel vind je betaalbare fietsen, accessoires en fietsonderdelen van meer dan 500 topfietsmerken.


• Kubieke fiets voor dagelijks gebruik en sport
• Giant mountainbike en Puky kinderfiets.
• Schwalbe en Continental fietsbanden
• Giro, Bell of Kast fietshelmen
• Shimano fietsschoenen en accessoires